BURSA / İNEGÖL - Şipali Ortaokulu

Musa MİNTAŞ - Okul Müdürü

1979 yılında Kars ta  doğdu. İlköğretim ve ortaöğrenimini İzmir Kenan Evren Lisesi nde tamamladı.

2005 yılında Kafkas Üniversitesinden mezun oldu. Aynı yıl Malatya Kuluncak Karlık İlköğretim okuluna müdür yetkili öğretmen olarak atandı.

6 yıl çalıştıktan sonra 2011 yılında isteğe bağlı tayin ile Kars Çerme Şehit Tahsin Yıldırım İlköğretim okuluna atandı. Aynı okulda 2 yıl müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2013 yılında Kars Esme Yazı İlkokuluna müdür olarak atandı. 2015  yılında isteğe bağlı tayin ile Bursa Sungurpaşa İlkokulu na müdür yetkili öğretmen olarak atandı. 2016 yılında Şipali İlkokulu na müdür yardımcısı olarak atandı. 2016 yılından beri Şipali  İlk ve Ortaokulu nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.